GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2014-04-28 02:45:00


Полезна информация

SW2 е съвместим с различни Android телефони и има One-touch NFC. Гарантира Water resistant IP57 и Scratch-resistan.

Официална страница на Smartwatch 2 SW2


Приятни изображения


Sony се хвалят с голям "ъпдейт" за Smartwatch 2

Sony си харесват Smartwatch 2 и често внедряват нови функционалности за него. Предния месец презентираха общо приложение (първото подобни при умните часовници) с испанската авиокомпания Vueling за работа с бордни карти при полетите.Sony Smartwatch 2 SW2 Vueling

Месец по-рано пък предложиха супер приятното и удобно приложения за навигация с участието на Garmin ( за съжаление само с неща от Sony's Xperia). В голямо обновление през декември 2013г. пък беше наблегнато на фитнес, спорти и GPS приложения, които можете да видите в 3-тото видеоклипче на края на страницата. 

Sony Smartwatch 2 SW2 Garmin Xperia

Тези дни те се хвалят с голям "ъпдейт" (обновяване) и много нови софтуерни и хардуерни екстри. Притежателите на умния часовник вече имат достъп до малко под специализирани 400 приложения в Google Play, повече възможности за настройване на стилове на интерфейса, както и няколко доста чакани от публиката свежи функции, фиксове на бъгове и полезни оптимизации.

SW2 Customisable watch faces

Има и дизайнерски нововъведения като част от тях са във връзка с партньорсвото на Sony със Световното първенство по футбол 2014, където Smartwatch 2 ще участва като официален аксесоар. За мероприятието е подготвена специална версия "Brazil". Появява се и много стилна "Business" вариация по темата Smartwatch.

Sony Smartwatch 2 SW2 Brazil Business

Ето важните неща в обновлението:

  • Customisable watch faces Това е чакано от доста потребители. Най-накрая те ще могат да си настройват нещата по екрана. Вече лесно ще могат да "дърпат" и "пускат" уиджети (widgets), да сменят фонови подредби, както и да инсталират различни "дизайнерски" решения, предлагани от трети страни.
  • Вграден и оптимизиран калкулатор, за да се избегне инсталирането на външни приложения
  • Подобрени приложения за Gmail, Facebook и напомняния, които са получили много съвети за подобрение от ползвателите
  • Възможност за включване и изключване на вибрацията при Bluetooth операциите

Въпреки голямото и качествено обновяване, потребителите по форумите сигнализират за още изисквания и предложения, които отново не са решени.

Sony SW2 Wallpapers

Изображенията са от блога Wearable tech  на Sony за носими джаджи.

comments powered by Disqus