GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2014-05-19 03:40:00


Микросайт на #Galaxy11

Канал на Samsung Mobile в Youtube, където може също да изгледате всички клипчета

Вижте фотосесия на Кристиано Роналдо с S5 и Gear Fit


#GALAXY11: The Training. Земляни и умни джаджи срещу извънземните

Уф, поредна новина, свързана със Samsung! Да вземем да се преквалифицираме във фен страница на Samsung? Това е положението, просто в момента това е най-активната компания по темата за електроника за носене. Както в предлагането на разнообразие от такива продукти, така и в промотирането им. Samsung просто имат огромна маркетингова мощ.

 

В случая става дума за супер ефектна рекламна кампания на Samsung, коята стартира преди няколко месеца. Темата е футболна и става въпрос за бъдещето на Земята, което ще се реши във футболен мач между земната селекция GALAXY11 и отбора на лошите извънземни. Това е поредното футуристично клипче от кампанията, но в него за първи път земляните-футболисти се обединяват с технологиите, за да подготвят за предстоящата епична битка с противника. Под ръководството на легендата Франц Бекенбауер (Кайзера), джаджите на Samsung (Galaxy Note 3, Galaxy Note 10.1, Galaxy S4 Zoom, Gear 2 и Gear Fit ) и 13 Топ световни футболисти  (Роналдо, Меси, Рууни, Касияс, Фалкао, Гьотце, Кержаков, Донован, Лий, Моузес, Шаарави, Лей и Сантос) провеждат тренировка преди епичния мач.  Впечатляващият 4-минутния клип се казва "#GALAXY11: The Training" и вероятно вече сте го видяли в началото на новината. 

Кампанията включва още мобилни игри, теми за смартфони, Galaxy 11 World Tour и всякакви други приятни бонуси за феновете. Финалната битка от сагата “winner takes Earth” предстои през лятото. Надолу може да видите и едно от предните клипчета, където също участват мобилните устройства на Samsung. В него ще видите как извънземните пристигат, а Бекенбауер събира земния отбор от звезди. В най-първите клипчета от декември 2013г. използваната джаджа все още е Galaxy Gear, защото актуалните днес Gear 2 / Neo / Fit не са били представени.

Връзка към микросайта на кампанията може да откриете в лявата секция на страницата. Там може да намерите всички клипчета от серията и цялата история на сагата, както и всички други #Galaxy11 бонуси за феновете.comments powered by Disqus