GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2014-05-08 20:08:00


"With technology and fashion so deeply intertwined, Samsung is more dedicated than ever to supporting self-expression through technological innovation and meaningful partnerships," казва Younghee Lee, който е Изпълнителен вицепрезидент по "Глобален Маркетинг, ИТ и Мобилна дивизия" на Samsung.


Аксесоари Swarovski за носимите аксесоари на Samsung

Аксесоари за аксесоарите. Едните са модни аксесоари, а другите са технологични аксесоари, които в днешни дни влизат на мода. Явно наистина идва времето на електрониката за носене, щом се появяват цели линии от модни допълнения, които ги превръщат в истински бижута.
Swarovski for Samsung collection
Самсунг обяви сътрудничеството си с популярната марка за кристални бижута Swarovski. Резултатът е специална колекция от аксесоари за Galaxy S5 и Gear Fit. Името и е "Swarovski for Samsung". За смартфона се предлагат кристални бижута за гърба (капака на батерията), а за гривната Gear Fit са предвидени закачащи се украшения с различни форми (сърце, череп, устни, звезда и т.н) за разкош. Има различни цветове и мотиви. Накитите са предлагат в онлайн магазина на Samsung (Samsung Online Store) с доставки първоначално само за Китай и Южна Корея (логично, там си падат по дрънкулки), а скоро (22 май) и във Великобритания. Други пазари засега не се съобщават.  Не е ясно и дали колекцията ще се разшири към другите актуални (Gear2/Neo) и бъдещи носими бижута на Samsung.

"Колекцията от кристално инкрустирани капаци за Galaxy S5 и украшенията за Gear Fit е резултат от обединението на Swarovski изкуството и технологичната експертиза на Самсунг". Това е част от прессъобщението на Samsung.Swarovski for Samsung Gear Fit
Самсунг не винаги имат сполука с дизайна. Май все им се иска да достигнат еталона (поне за дизайн) Apple. За обвързването със Swarovski са решили, че това може би е един евентуален път за привличане на "фешън-търсещата" публика.  Китайските манифактури също търсят за следващото "голямо нещо", което да украсят с продукцията си за "по долар бройката".

Изображенията са от Samsung Tomorrow - Samsung Electronics Official Global Blog.comments powered by Disqus