GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2014-07-27 19:11:00


Джимми Киммел e водещ на популярното токшоу “Jimmy Kimmel Live”, което се излъчва по ABC.


Джимми Киммел "представя" iWatch на интервюирани, но всъщност им показва модел на Casio за 20 долара

Както вече сме писали в нарочна статия за iWatch, дългоочакваният умен часовник на Apple отдавна е медийна звезда, макар да не се знае дали това ще бъде името му, а още по-малко се знае дали въобще съществува. Покрай всичката тази информационна мъгла се разрази и оглушителна какофония от слухове, измислици, глупости, гадателства, логични предположения и вече и доста хумористични и пародийни творения.

Този път става дума за популярния водещ Джимми Киммел, който е решил да представи новия часовник на Apple на пешеходците по фамозния булевард "Холивуд" (Холивуд, Лос Анджелис, Калифорния). Мястото е любимата локация на шоумена за шегички с преминаващите, които често дават "интервюта" по различни въпроси, които нерядко са свързани и с новите продукти на Apple. Всъщност показваният на хората часовник е Casio за 20 долара, но това не притеснява интервюираните, защото на гърба му има логото на Apple. Екзалтираните реакции можете да видите във видеото.

 

Извод: На "Ябълката" въобще не и трябва умен часовник, който да дефинира сегмента. Просто и трябва хубаво лого, което ще продаде милиони бройки.

“If it’s Apple, it’s good, right?” Нали?comments powered by Disqus