GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2014-08-16 17:07:00


Все още мислим, че Moto 360 ще бъде умният часовник, който ще провокира интереса на масовата публика към нишата. Motorola e една от най-любимите компании на технологичните фенове. И напоследък е във възход.


Най-накрая дата за официална премиера на Moto 360?

Началото на месец септември се очертава като горещ период за събития в света на умните часовници. Около дните на берлинското изложение IFA2014 (5-10 септември 2014 ) вече се очакват няколко премиери на носима електроника. Samsung може би ще представи автономен умен часовник със SIM карта, а ASUS ще бори конкуренцията с най-евтиното предложение сред представителите на платформата Android Wear.

Motorola Moto 360 умен часовник пазарна премиера

Май най-накрая дойде моментът и за официалната премиера на дългоочаквания умен и красив часовник от Motorola, който всички заинтригувани познават под името Moto 360. Фамозната компания, която е в процес на покупка от Lenovo (от Google), e разпратила покани за прес събитие, но което ще бъдат представени няколко нови устройства. То ще се проведе на 4 септември в Чикаго, където се намира и централата на Motorola . Поканата обещава представянето на поне 4 нови устройства - 2 смартфона, умен часовник и аксесоар от тип "handsfree" слушалка. Телефоните се очаква да бъдат наследниците на флагмана Moto X (вероятно Moto X+1) и пазарния хит Moto G (вероятно G+1 или G2). Умният часовник ще бъде Moto 360. Дано стартирането и нормализирането на продажбите не се забави след официалната премиера.comments powered by Disqus