GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2014-09-02 22:43:00


Според Samsung кристалите на Swarovski са "perfectly complement the chic, curved design of the Gear S."


Samsung и Swarovski разширяват колекцията "Swarovski for Samsung" с шикозна верижка за Gear S

Често електрониката за носене и умните часовници са наричани аксесоари за мобилни устройства и смартфони. Преди време маркетинговите специалисти в Samsumg решиха да обединят сили с фамозната марка за кристални бижута Swarovski, за да създадат аксесоари за аксесоарите. Резултатът беше специална колекция, наречена “Swarovski for Samsung”. Тогава тя включваше кристални украшения за някои модели от серията за носима електроника Gear.

Samsung Gear S умен часовник Swarovski верижка

С анонсирането на Samsung Gear S от корейския гигант са решили да продължат успешното партньорство със Swarovski. Този път обект на ювелирна обработка ще бъде верижката на новия умен часовник, която ще бъде покрита с кристали, инкрустирани по нова специална технология, наречена Crystal Fine Mesh. Изящната и модна верижка ще бъде достъпна за покупка в онлайн магазина на Samsung. Това ще се случи през октомври, а цената засега не е ясна.

Следващата обещана стъпка от Samsung и Swarovski e прецизното "пременяване" на задния панел на бъдещ смартфон, който се предполага, че ще бъде флагманът Galaxy Note 4 (предстои представяне тези дни). Добра комбинация би била покупката на такъв смартфон в комплект с новия Gear S.

Изображенията и информацията са от страницата Samsung Mobile Press.comments powered by Disqus