GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2014-12-07 21:57:00


Това не е първа подобна рекламна кампания на легендарната Motorola. Тази компания си пада по такива хумористични подходи.


Moto 360 с 6 нови и забавни реклами

Moto 360 е най-успешният умен часовник с Android Wear досега. Технологичната публика на Запад вече няколко месеца се радва на качествата на красивата джаджа, но има и региони по света, където официалната премиера все още не е обявена. Макар някои потребители да се ослушват за нови слухове около подобрено поколение на Moto 360, което бе загатнато от източноевропейски директор в Lenovo, Motorоla продължава да инвестира в рекламна кампания на актуалната версия на кръглото си творение. Тези дни открихме 6 нови рекламни клипа, в които легендарната компания използва хумор, за да представи по забавен начин предимствата на Moto 360 пред традиционните часовници. Всичко започва като класическа реклама на класически часовник, но малко след това нещата стават пародийни с "ни в клин, ни в ръкав" нотификациите, които героите получават. Цялата рекламна кампания се нарича "A Watch for Our Times"  и вероятно ще включва още подобни клипове.

Клиповете са неречени "Бизнесмен", "Голф", "Празник" и "Пианист".

Няколко дни по-късно се появиха още по-забавните "Архитект" (явно вече има и Tinder за Android Wear :) ) и "Двойка" , които ще Ви се отварят в YouTube, защото вече се задръсти страницата от клипове. :)

 comments powered by Disqus