GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2015-03-02 17:33:00


Часовниците на Withings Activité имат готин официален микросайт.


Часовниците Withings Activité ще са съвместими с Android

Withings Activité

Withings е европейска компания, разработваща иновативни продукти в областта на здравето и спорта. В портфолиото й е включена серия от часовници, които комбинират аналогови механизми и умни дигитални модул. Основните функции на моделите Withings Activité ( сега 450$ )  и Activité Pop ( сега $149.95 ) са фокусирани върху проследяване на физическата активност. Продукцията на компанията се радва на потребителски интерес и добри продажби, но досега имаше един ключов недостатък - липсваше съвместимост с Android. Основното приложение Healt Mate на Withings нямаше версия за най-популярната мобилна операционна система. Откликвайки на желанията на общността на купувачите с Android, компанията бе обещала да реши проблема, но няколко месеца нещата се отлагаха.

Компанията най-накрая потвърди, че новото приложение Healt Mate ще бъде достъпно в Google Play ( връзка към приложението ) от 2 март 2015г.. Новата съвместимост ще доведе и до възможност за  предаване на данните от часовниците към фитнес приложението Google Fit.

Withings Activité Pop

Интернет магазините у нас предлагат продуктите на тази марка, но не знаем дали вече има потребители, избрали тези интересни и красиви часовници.

Предлагаме Ви едно рекламно видео, което достатъчно добре демонстрира качествата и функциите на предложенията на Withings ( в случая Pop).

 

Изображенията са от официалната страница на Withings Activité.comments powered by Disqus