GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2015-02-26 08:00:00


Разгледахте ли нашата статия за всички възможни конфигурации на моделите на Apple Watch?


Apple обяви специално събитие за 9 март. Можем ли да очакваме финално представяне на Apple Watch?

Apple Spring Forward

През следващата седмица технологичната публика по света ще бъде "залята" от премиери на иновативни продукти, които производителите ще представят на наближаващото изложение MWC 2015 ( 2-5 март в Барселона). Има една компания, която ще пропусне тази възможност за анонсиране на новости около продукцията си. Става дума за фамозната корпорация Apple, която днес обяви отделно мероприятие за медии в дните след MWC.

Специалното събитие на Apple e насрочено за 10:00 часа ( по PDT време, което ни е трудо да изчислим в наше време, защото тогава ще си местят стрелките напред ) на 9 март, а това в САЩ е датата за преминаване към лятно часово време. Слоганът на мероприятието е "Spring Forward" (нещо като "Пролетта напред"), което подсилва символиката на избрания ден. Мястото на провеждане е Yerba Buena Center в Сан Франциско.

Представяне на Apple Watch

Макар да няма конкретна информация за темата на "Sping Forward" , предполагаме, че събитието е организирано за детайлно и финално представяне на умния часовник Apple Watch, чийто продажби се очаква да стартират някъде през април. Първият анонс на бижуто наблюдавахме на живо през септември 2014г., но пазарната премиера бе отложена за следващата ( текущата ) година. Още тогава бе обещано, че умният часовник ще бъде допълнително разгледан на отделно специализирано мероприятие. Вероятно този път посетителите ще могат да се докоснат до реални производствени бройки на Apple Watch. Междувременно ние Ви информирахме за всичко, което се "чу" за новата джаджа в Световната мрежа.

 comments powered by Disqus