GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2015-02-06 23:04:00


Apple Watch ще предлага безброй комбинации за персонализация:  2 размера на часовника, 2 материала за екрана, 2 материала за гърба, 6 материала в корпуса за 3 колекции, 34 модела чрез 17 верижки и каишки.


Apple Watch ще превърне Apple Stores в бижутерийни магазини

Apple Watch Edition Умен Часовник

Както вече сме Ви информирали, умният часовник Applе Watch ще се предлага в 3 колекции - Apple Watch, Apple Watch Sport и Apple Watch Edition. Тези дни разбираме колко ексклузивни и ценни ( все още не знаем цени ) ще бъдат вариантите от последната колекция. Според сайтът 9to5Mac официалните магазини Apple Stores ще бъдат оборудвани със сейфове, които да съхраняват 18-каратовите златни ( жълто и розово злато за корпуса ) модели на Apple Watch Edition. На сигурното място всяка вечер ще бъдат пазени както бройките за продаване, така и демонстрационните устройства. Сейфовете щели да приличат на големи професионални модели, каквито могат да се видят в класическите бижутерски магазини, но изработката щяла да бъде индивидуализирана за нуждите на Apple. Сейфовете обаче няма да имат само охранителна функция, а ще бъдат оборудвани и с MagSafe зарядни устройства ( индукционните зарядни на Apple Watch), за да бъдат часовниците напълно заредени за следващия ден.

Източници предполагат, че калифорнийската корпорация ще реорганизира и интериора на фирмените си магазини, за да оформи зони за показване и проби на различните конфигурации ( виж вляво коментара за възможните комбинации ) на Apple Watch. Интересно е и твърдението, че в магазините ще бъдат инсталирани везни, за да бъде претегляно златното покритие при връщане или препродажба на моделите от колекцията Edition. Такава предпазливост от измами показва, че количеството на ценния метал в покритието ще бъде сериозно, което означава и сериозна цена ( навсякъде се коментират хиляди долари, но ще видим ). Според официалния сайт на Apple Watch от злато (обработено за по-голяма здравина ) ще бъде целият корпус, а не само покритието.

Продажбите на Apple Watch ще стартират през април. Тогава ще разберем точните цени на различните модели, включително и на ексклузивните модели в колекцията Apple Watch Edtion. Всичко, което знаем е, че базовата версия Apple Watch ще стартира с цена от 349$ щатски долара.

Източник на информацията - 9to5Mac.comments powered by Disqus