GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2015-02-24 00:45:00


Както подсказва името, Watch Urbane вероятно е насочен към "градските хора".


Първо рекламно видео на умния часовник LG Watch UrbaneУмен часовник LG Watch Urbane

 

Първите месеци на настоящата година очевидно са активен период за компанията LG. Започна се с премиери в различни продуктови категории по време на CES2015. Вчера видяхме доста нови модели в портфолиото от смартфони на LG, а преди дни беше анонсиран пореден умен часовник. Става дума за елегантния LG Watch Urbane. Корейският гигант вече доминира в нишата на устройства, работещи под управлението на Android Wear. защото 3 от наличните 7 предложения са творение на LG.

Днес на технологичната публика бе предложено първо рекламно видео на елегантното бижу. Материалът е кратък, но представя луксозния класически корпус, разнообразните каишки и верижки, както и богата колекция от подбрани лица за екрана.

Техническите данни на LG Watch Urbane са известни и можете да откриете в нашата нарочна новина, но повече информация за цените и момента на стартиране на продажбите ще научим на официално представяне по време на изложението MWC 2015, което стартира след броени дни в Барселона.comments powered by Disqus