GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2015-02-28 19:09:42


Разгледайте и официалната страница на Moto 360, защото тя непрекъснато се подобрява.


Moto 360 ще бъде включен в Moto Maker

Умен часовник Moto 360 в Moto Maker

Moto Maker е интернет страница на Motorola ( част от китайския гигант Lenovo ), която позволява детайлно конфигуриране на продукти на компанията. Досега услугата бе достъпна само за флагманския смартфон Moto X. Нова версия на Moto Maker, която ще заработи от месец март, ще позволи на купувачите на Moto 360, решили да ползват официалния интернет магазин на Motorola, да създадат умен часовник по свое желание.

Те ще могат да избират измежду 3 варианта на корпуса - сив, черен и златен ( champagne gold ). Следващата стъпка ще конфугирира каишките и верижките,  който идват в 2 размера ( 23 и 18 милиметра ) и 2 материала ( кожа или метал). Доста месеци след пазарната премиера на умния часовник, най-красивата и очаквана верижка ( на снимката долу ) също вече ще е налична. На последния етап от конфигурирането в Moto Maker клиентите ще могат да маркират и желаното лице ( циферблат, тапет от наличните 11), което да се появи при първото стартиране на устройството.

Moto 360

При стартирането на новата версия на Moto Maker възможностите за конфигуриране могат да бъда още повече. Ние пък вече очакваме следващото поколение на Moto 360, което да изглади някои недостатъци на настоящата джаджа.

 comments powered by Disqus