GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2015-02-19 23:03:00


Пионерът при умните часовници напоследък става повод за все повече новини.


Мистериозен брояч се появи на официалната страница на Pebble

Pebble е серия от умни часовници, разработвана от  специализираната по темата компания Pebble Technology Corporation. Оригиналната версия на серията се смята са първи умен часовник от ново поколение с масов успех. Преди няколко дни изпълнителният директор на Pebble ни подсказа, че през текущата година можем да очакваме ново устройство с революционна платформа. То ще бъде трети модел след популярните Pebble и Pebble Steel.

Умни часовници Pebble

На официалната страница на компанията днес изненадващо се появи брояч за време, под който можете да се регистрирате, за да получите информация в момента на изтичането му. След кратки изчисления пресметнахме, че броячът ще бъде занулен около 17:00 часа на 24 февруари. Тогава компанията ще разкрие нещо, за което в момента можем само да спекулираме. Дали можем да очакваме поддръжка на операционна система Windows Phone в умните часовници на Pebblе? Или пък нов продукт с нова софтуерна платформа, разработено от бивши кадри на WebOS? А какво ще кажете за умен часовник с по-изтънчен дизайн, микрофон и цветен дисплей от електронна хартия?

Макар маркетинговият подход с изтичащите броячи да ни е познат, вече се вълнуваме за представянето, което ни очаква следващия вторник. Очаквайте новини!comments powered by Disqus