GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2015-04-24 02:20:00


Сигурно вече сте забелязали, че световните звезди отдавна са получили своите бройки на Apple Watch Edition.


Започват доставките на Apple Watch от предварителните поръчки

Доставките на дългоочаквания умен часовник Apple Watch започнаха по график. Става дума за изпълнението на предварителните "онлайн" поръчки, които засега са ексклузивен ( единствен ) вариант за придобиване на фамозното устройство. Първата вълна от тези бройки потеглят към купувачите си, а това става ясно от уведомленията ( на изображението ), които тези дни започнаха да получават потребителите, направили покупка през интернет ( онлайн магазина Apple Store или приложението Apple Store app за iOS) на Apple.

Доставка на Apple Watch

Клиентите от първоначалния списък ( САЩ и още няколко западни държави) на разпространението на Apple Watch ще получават номера за проследяване на продуктите, които ще се транспортират от куриерските фирми.

Доброто планиране на пазарната премиера на Apple Watch донася добри новини и за купувачите от опашката с поръчки, чиито дати са доставки бяха определени за месеците май и юни. Производителят Apple е заявил пред технологичния портал TechCrunch, че изпълнението на заявките ще бъде постигнато в доста по-ранни срокове.

Предварителните "онлайн" поръчки бяха възможни от 10 април, а на 24 април Apple Watch пристига и в официалната мрежа от "офлайн" магазини на калифорнийския гигант. Умният часовник ще бъде изложен на щандовете за разглеждане ( все още с резервация ), но все още не ясен моментът на стартират свободните продажби.

Магазин на Apple Watch

На снимката виждате магазин на Apple в Истанбул.comments powered by Disqus