GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2015-06-23 22:11:00


Новото поколение свали цените на оригиналния Pebble и металния Pebble Steel. Те все още са добър вариант за покупка.


Pebble Time е достъпен за предварителна продажба

Умен часовник Pebble Time

Ако почитател на популярния производител Pebble е пропуснал възможността да стане поддръжник ( backers) на кампанията за Pebble Time в Kickstarter ( най-успешната в историята на портала за групово финансиране ), наближава момент за поправяне.

Компанията Pebble Technology Corporation почти привършва с изпращането на поръчките към поддръжниците от кампанията в Kickstarter. Затова вече са възможни предварителните поръчки на умния часовник, макар да не е ясен моментът на стартиране на последващите доставки. За САЩ продажбите ще се менажират от партньора Best Buy. Международните поръчки пък ще бъдат обработвани от собствената страница на Pebble. Възможните цветове на корпуса на умния часовник са черен, червен и бял. Цената за САЩ 199$, а в Европа - 249€ ( За България се доставя от представителството във Великобратания ).

Накрая новото поколение на умните часовници на Pebble ще бъде предложено в останалите обекти от търговската мрежа, но засега не знаем точната дата.

Макар вече да има поддръжници, недоволстващи от все още неполучени бройки на Pebble Time, този път производителят е доста организиран в спазването на сроковете. Продуктите на компанията вече имат сериозна конкуренция, която продава сериозни количества от умни часовници. Новото поколение Pebble Time / Pebble Time Steel e съвместимо с iOS и Android, цената е със 100$ по-ниска от големия играч Apple Watch, а екосистемата разчита на много разработчици и нововъведението Smartstraps.

Предварителна продажба на умен часовник Pebble Time
Междувременно очакваме стартиране на доставките на Pebble Time Steel през юли, но то първоначално отново ще е само за поддръжниците. Производството на по-елегантната и по-мощна версия би трябвало да е в разгара си. Нормалните продажби на този вариант ще са възможни по-късно през лятото.comments powered by Disqus