GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2015-07-17 01:45:00


Pebble Time Steel идва със стоманен корпус в 3 разцветки, по-голяма батерия и впечатляваща издръжливост до 10 дни.


Доставките на Pebble Time Steel стартират в края на юли

Pebble Time Steel

Ако следите развитието на новото поколение умни часовници на популярната компания Pebble, вероятно знаете, че доставките на Pebble Time към поддръжниците от кампанията в Kickstarter вече са почти изпълнени ( 55 000 от 57 000 ), а предварителна свободната продажба също е отворена. Сега идва редът на по-елегантната и по-мощна версия - металния умен часовник Pebble Time Steel. Това бе съобщено в страницата на производителя в платформата за групово финансиране Kickstarter.

Производството на Pebble Time Steel стартира преди средата на юли, а всички поръчани бройки от поддръжниците в Kickstarter  трябва да бъдат сглобени до края на месеца. Веднага след това е планиран стартът доставките, но производителят предупреждава, че процесът може да се проточи през целия месец август. Това е леко забавяне спрямо предварителния график, но потребителите май вече са свикнали с тази практика при Pebble. Доставките ще се извършват по познат начин. В САЩ за транспортирането се грижи USPS ( Пощенска служба на САЩ ). Стандартните доставки до други страни ще са извършват от Singpost, а за бързите поръчки ще отговарят предварително определени при покупката куриери.

Поръчките от кампанията в Кickstater трябваше да се доставят като комплект от метална верижка и кожена каишка, но вероятно металният аксесоар ще бъде изпращан отделно ( не при всички поръчки ), защото се се появили моментни дефицити. При последващата свободна продажба на Pebble Time Steel устройството ще идва само с кожена каишка, а металната верижка ще се продава като аксесоар.

За заинтересованите потенциални купувачи, който са пропусналите кампанията в Kickstarter, свободните продажби ще стартират след края на доставката към поддръжниците, което е някъде през месец септември.comments powered by Disqus