GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2015-08-30 03:23:00


Ние очакваме официална премиера на Moto 360S и Moto 360L в дните на IFA 2015.


Нови снимки на наследника на умния часовник Moto 360

Готиният умен часовник Moto 360 на Motorola скоро ще навърши една година от пазарната си премиера, а почитателите му вече очакват наследник. Наскоро се появиха слухове, че новото поколение на Moto 360 ще се предлага в 2 размера ( коментирани като 360S и 360L), за да отговори на желанията на потребители с различни обиколки на китките. Вероятно ново потвърждение на тези очаквания намираме в страницата във Facebook на общността на Hellomotohk.

Moto 360 vs Moto 360S

На първата снимка може би виждаме по-малкия наследник ( коментиран като Moto 360S и капацитет на батерията от 220mAh ) , а до него е оригиналният умен часовник Moto 360 ( вляво с 320mAh ). Тук липсва евентуалният по-голям вариант на новото поколение, който засега се коментира като Moto 360L ( с капацитет на батерията от 375mAh ). Ако на следващата снимка китката на притежателя не е забележителна малка, то тук може би виждаме точно Moto 360L.

Умен часовник Moto 360L с Android Wear

На тези, както и на по-долните снимки, виждаме новия корпус, новата позиция на коронката и външните "уши" за каишки и верижки. Позната черна лента ( наричана "flat tire" ) в долната част на екрана май отново е тук, но виждаме и някакви странни икони върху нея ( на снимката с Moto 360S ). Много се надяваме, че разработчиците на Motorola се опитват да ни заблудят, че лентата остава, за да ни зарадват накрая с изцяло кръгъл дисплей.

Преди няколко дни публикувахме неофициални снимки на "бдителни граждани" от Чикаго, които са забелязали интересни часовници на ръцете на вероятни служители на Motorola. През следващите дни се появиха още такива кадри, които ще ви представим по-надолу. На лявата снимка виждате вицепрезидент на гиганта Lenovo ( собственик на Motorola ), а дясната е направена на улицата.

Moto 360 2

Междувременно стана ясно, че Motorola спира продажбите на оригиналния Moto 360 през своя магазин, защото наличностите са изчерпани. Бройки всe още могат да се намерят в търговската мрежа или Google Store.

Обновление: Популярният технологичен информатор @evleaks също "туитна" изображения на очакваното ново поколение.

Moto 360 2

Технологичният информатор @upleaks публикува още по-интересни "рендери", на които се вижда спортен умен часовник, за който се твърди, че ще се нарича Moto 360 Sport.

Неофициални рендери на Moto 360 Sport

Хардуерът би трябвало да не се различава от характеристиките на новото поколение на Moto 360, но корпусът и каишката щели да бъдат произведени от полиуретан ( засега в черна, бяла и оранжева разцветки ). Софтуерът щял да разчита на повече приложения със здравна и фитнес насоченост, а пазарната премиера би трябвало да се случи през ноември.

Ново: Отново @upleaks публикува нови детайли за Moto 360 Sport. Устройството става все по-интересно, защото се очаква да има хибриден дисплей ( неизяснена технология, но оптимизиран за външна употреба ), водоустойчивост от 3ATM, GPS и барометър. Представени бяха и още 2 изображения.

Moto 360 Sport

Moto 360 2 Sport

В последващи Twitter постове @upleaks публикува и информация за размерите на второто поколение на Moto 360:

  • moto 360 Small: 1.37" Display, 42mm Body, 20mm Band.
  • moto 360 Large: 1.55" Display, 46mm Body, 22mm Band.

Налично е и едно ново изображение.

Moto 360 2-ро поколениеcomments powered by Disqus