GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2015-09-10 01:23:00


Подготвяме статия, която ще направи обзор за всичко, което се случи около Apple Watch през последните месеци.


Apple Watch получава нови цветове, верижки, каишки и watchOS 2

Днес се проведе традиционното септемврийско събитие на Apple. Наред с интересните премиери на обновените хитови устройства ( iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPad Pro и Apple TV Apple )  бяха представени и новости около умния часовник Apple Watch. Става въпрос за нови разцветки за корпуса, свежи верижки и каишки, както и дата за премиера на новата версията на операционна система watchOS 2.

Apple Watch

"Бюджетната" колекция Apple Watch Sport ще получи разцветки ( не покритие от ценен метал ) в жълто и розово злато за корпусите от анодизираният (анодиран) алуминий. Така Apple Watch ще може да бъде по-добре ( и по-евтин от истинското 18-каратово жълто или розово злато на Apple Watch Edition ) комбиниран с актуалните модели на iPhone. Новите разцветки са достъпни и за двата размера на часовника ( 38 мм и 42 мм ), а цените няма да се различават от стандартните за колекцията. 

Нови верижки и каишки ще бъдат включени в модерна есенно-зимна колекция, която ще предлага варианти в пастелни цветове ( мъгла, тюркоаз, ретро розово или орех ), както и нови двутонни каишки Classic Buckle в черно или кафяво ( saddle brown ). За колекцията Watch с черен метален корпус ( наречен Space Black ) ще са налични и възможности за комбинация с черна спортна каишка.

Apple Watch Hermes

Партньорство с френския моден производител Hermes пък е довело до сътворяването на луксозни и уникални варианти на каишки и верижки за Apple Watch, както и ексклузивни лица за екрана. Цялата колекция от умни часовници можете да разгледате на страницата на Apple Watch Hermes, а цените са между 1110$ и 1500$ щатски долара.

Apple Watch (PRODUCT)red

Благородна идея пък добавя нов модел в колекцията Watch. Става въпрос за Apple Watch ( наречен (PRODUCT) red) с метален корпус и червена спортна каишка. Подобно на другите продукти и аксесоари в серията (PRODUCT) red на Apple, част от приходите от продажбата ще бъдат дарявани на Глобалния фонд за борба със СПИН в Африка.

watchOS2

Дългоочакваното обновление на операционната система watchOS 2 съще бе доизяснено днес. То ще бъде достъпно за потребителите от 16 септември, а за нововъведенията, които превръщат Apple Watch от аксесоар за iPhone в устройство със самостоятелни приложения, можете да прочете в предишна наша публикация тук.comments powered by Disqus