GizmoEra - Умни часовници, умни гривни и друга носима електроника

Автор: Gizmoera

2016-03-19 19:13:00


Познатата и досадна лента "flat tyre" присъства и тук.


Baselworld 2016: Анонс на умен часовник MICHAEL KORS ACCESS

MICHAEL KORS ACCESS

Модният гигант Fossil Group отдавна е заявил своите амбиции за сегмента на носимите електроники. Само за тази година са обещани над 100 премиери на свързани устройства от дъщерните брандове Armani, DKNY, Karl Lagerfeld, Diesel и Michael Kors. В рамките на популярното изложение Baselworld 2016 ( 7 - 24 март в Базел, Швейцария ) последната спомената марка направи своето включване в нишата чрез анонсиране на умния часовник MICHAEL KORS ACCESS.

MICHAEL KORS ACCESS

Представянето не е много детайлно, но става ясно, че устройството ще се управлява от Android Wear, подобно на актуалния модел Fossil Q Founder. Функционалността ще е стандартна ( известия, социални мрежи, проследяване на физическа активност, гласови команди ) за операционната система на Google, но ще се предлагат и няколко фирмени лица за екрана. Вариантите на джаждата ще бъдат няколко. “Glamorous” версиите ще са насочени към женската публика, а моделиге “sporty” ( явно жените не харесват спорта ) ще търсят вниманието на мъжето. Разликите ще са в дизайна и размерите, както и в материалите на сменяемите верижките и каишките.

Умният часовник Michael Kors Access ще се продава от есента, а цените ще стартират от 395 щатски долара.comments powered by Disqus